zaloguj | rejestruj
w przepisach
w przepisach
w całym serwisie

Podaj składniki, jakie masz w lodówce:

usuń
usuń
usuń
+ kolejny składnik anuluj
DODAJ DO ULUBIONYCH 2009-02-15

Masło koperkowe

milena_24
przepis lubi: 0 osób 0/5
Tagi: Przystawki
Składniki
  • 100 g masła
  • 2 łyżki pokrojonego koperku
  • sól, pieprz
kalkulator miar i wag
Kalkulator miar i wag

Każdy przepis wydaje się prosty, jeśli jesteś pewny, jakich miar składników użyć. Co jednak zrobić, kiedy nie dysponujesz wagą kuchenną, a lista produktów, których potrzebujesz, aby przygotować ulubione naleśniki zawiera 300 g i 250 ml mleka? W takiej sytuacji pomoże ci kalkulator miar i wag, który w prosty sposób pozwoli ci przeliczyć różne miary i wagi poszczególnych składników, na inne, którymi dysponujesz w kuchni. Dzięki temu już żaden przepis cię nie zaskoczy.

Przygotowanie
Masło rozetrzeć, dodać koperek i doprawić. Utrzeć masę, schłodzić i uformować krążki. Podawać do ryb i warzyw.


Opinie (0)

Pozostało znaków: 4000

REGULAMIN

Ten materiał nie ma jeszcze żadnej opinii. Twoja może być pierwsza!

Bądź z nami na bieżąco


Polecane przepisy
regulamin
Popularne przepisy
Szarlotka, Śledzie w oleju, Knedle, sernik na zimno, Śledzie po kaszubsku, Sałatka, Dania z ziemniaków, Placuszki, Ciasta na zimno, Śledzie przepisy, Desery, Sałatka gyros, Mięso mielone, Pierogi, Barszcz czerwony, Rogaliki, Blok czekoladowy, Kurczak, Makowiec, Naleśniki