Trwa ładowanie...
d1kpcc2
03-01-2009 20:34

Zupa z porów

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d1kpcc2
Składniki
  • woda 1,75 litrów
  • włoszczyzna 25 dekagramów
  • kośc 20 dekagramów
  • pory 20 dekagramów
  • ziemniaki 25 dekagramów
  • masło 3 dekagramów
  • sól według uznania
  • kminek 1/2 dekagramów
Przepis

ugotowac wywar z kości, warzyw i kminku. Pory obrać, pokroić, ugotować w małej ilości wody z masłem. Wywar przecedzić, ugotowac pokrojone w kostke ziemniaki. Pory połaczyć z wywarem. Podawać z masłem.

Przepis dodał użytkownik agata.17ko

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1kpcc2
d1kpcc2
d1kpcc2
Więcej tematów
d1kpcc2