Trwa ładowanie...
d40q3kc
19-11-2008 20:29

Blok czekoladowy

Przepis
4.0
(20 głosów)
Oceń:
d40q3kc
Składniki
  • Składniki:
  • 20 dag czekolady
  • 10 dag masła
  • 15 dag heratników
  • 2 łyżki miodu
Przepis

Wykonanie:
Do miski włóż połamane herbatnki i rozdrobnioną czekoladę. Miskę wstaw do garnka z gotującą się wodą, mieszaj, aż czekolada się rozpuści. W rondelku rozpuścić masło z miodem, mieszając dadawać czekoladę. Cisto wyla na formę wyłożoną pergaminem. Dobrze schłodzić.

Przepis dodał użytkownik kruszka

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d40q3kc
d40q3kc
d40q3kc
Więcej tematów
d40q3kc