Trwa ładowanie...
d30npbl
04-11-2008 20:11

Surówka z czerwonej kapusty

Przepis
3.0
(2 głosy)
Oceń:
d30npbl
Składniki
  • 1/2 kg czerwonej kapusty
  • 1 por
  • 2 średnie jabłka (ok. 30 dag)
  • sok z 1/2 cytryny
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
Przepis

Czerwoną kapustę umyć, osuszyć i poszatkować. Białą część pora pokroić w półplasterki. Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Wszystkie składniki razem połączyć. Dodać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Wymieszać i odstawić na około 30 minut. Podawać jako dodatek obiadowy.
Smacznego.

Przepis dodał użytkownik Gosia25

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d30npbl
d30npbl
d30npbl
Więcej tematów
d30npbl