Trwa ładowanie...
d1kpcc2
31-07-2008 14:40

Sola na parze z warzywami

Przepis
5.0
(5 głosów)
Oceń:
d1kpcc2
Składniki
  • 60 dag filetów z soli
  • sok z cytryny
  • torebka mrożonki marchew, groszek, kukurydza
  • bulion warzywny z kostki
  • łyżka masła
  • natka pietruszki
  • przyprawa do ryb
  • sól
  • pieprz
Przepis

Filety skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do ryb. Do garnka z wkładką gotowania na parze wlać bulion, zagotować. Na wkładce układać porcje ryby i mrożone warzywa. Gotować aż ryba będzie miękka. Podawać posypane natką a kawałki ryby z płatkiem masła.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1kpcc2
d1kpcc2
d1kpcc2
Więcej tematów
d1kpcc2