Trwa ładowanie...
d3ioqej
29-07-2008 17:27

pstrag grilowany

Przepis
5.0
(3 głosy)
Oceń:
d3ioqej
Składniki
  • 2 pstrągi
    • ? natka pietruszki, natka selera
    • ? czosnek
    • ? przyprawy prowansalskie
    • ? sól, pieprz, przyprawa grillowa
    • ? sok z cytryny
Przepis

Pstrągi umyć, wypatroszyć. Skropić sokiem z cytryny obsypać przyprawami, nasmarować czosnkiem.

2. Do środka ryby włożyć po gałązce pietruszki i selera. Owinąć w folię aluminiową i włożyć do lodówki na 1 dzień. Piec na grillu po 10 minut na każdej ze stron. Smacznego!!!

Przepis dodał użytkownik bozena.kowalewska6

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ioqej
d3ioqej
d3ioqej
Więcej tematów
d3ioqej