Trwa ładowanie...
d3p4uh5
29-07-2008 16:07

Mielone nadziewane szpinakiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3p4uh5
Składniki
  • 60 dag mięsa mielonego drobiowego
  • 40 dag szpinaku
  • 2 jaja
  • sól, mielony pieprz
  • 1 łyżka musztardy
  • 3/4 szklanki bułki
  • olej do smażenia
  • ząbek czosnku
Przepis

Szpinak wrzucić na osolony wrzątek na 3 minuty. Następnie posiekać, dodać 1 jajko, dodać sól i pieprz, wymieszać.
Mięso połączyć z tartą bułką, posiekanym czosnkiem, 1 jajkiem, musztardą, solą i pieprzem i starannie wyrobić.
Z masy uformować kotlety na każdym ułożyć łyżeczkę szpinaku, skleić i usmażyć.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3p4uh5
d3p4uh5
d3p4uh5
Więcej tematów
d3p4uh5