Trwa ładowanie...
d2mk1z0
29-07-2008 15:55

Wątróbka w pieczarkach

Przepis
5.0
(2 głosy)
Oceń:
d2mk1z0
Składniki
  • 30 dag wątróbki cielęcej lub drobiowej
  • 60 dag pieczarek
  • 3 cebule
  • 10 dag miniaturowych pomidorów
  • 1 łyżka oleju
  • sól, pieprz
  • 3 łyżki słodkiej śmietanki
  • szczypior
Przepis

Cebulę wraz ze szczypiorem pokroić w plasterki. Pomidorki przekroić na pół.
Oczyszczoną wątróbkę pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na plasterki.
Wątróbkę, cebulę i pieczarki podsmażyć. Przyprawić solą i pieprzem, podlać śmietaną, zagotować i dodać pomidory.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2mk1z0
d2mk1z0
d2mk1z0
Więcej tematów
d2mk1z0