Trwa ładowanie...
d3ioqej
06-07-2008 19:55

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3ioqej
Składniki
  • ZIEMNIAKI
  • 2 KIEŁBASKI ŚLĄSKIE
  • 30 DKG BOCZKU WĘDZONEGO
  • 6 DUŻYCH CEBUL
  • 1 PUSZKA FASOLI CZERWONEJ KONSERWOWEJ
  • 4 ZĄBKI CZOSNKU
  • SÓL
  • PIEPRZ
  • OLEJ
  • ŚWIEŻA PIETRUSZKA
Przepis

ROZGRZAĆ NA PATELNI 3 ŁYŻKI OLEJU, DODAĆ POKROJONY BOCZEK I POKROJONĄ W PASECZKI CEBULĘ; FASOLKĘ WYJĄĆ Z PUSZKI I ODLAĆ WODĘ; UGOTOWAĆ 1 KG ZIEMNIAKÓW NIE ZA MIĘKKO; NA DRUGIEJ PATELNI USMAŻYĆ NA OLEJU ZIEMNIAKI; WSZYSTKO RAZEM POŁĄCZYĆ, DODAĆ POKROJONĄ W PASECZKI KIEŁBASKĘ, CZOSNEK, SÓL, PIEPRZ; POMIESZAĆ, NA GÓRĘ POSYPAĆ NATKĘ PIETRUSZKI.

Przepis dodał użytkownik bodeta

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ioqej
d3ioqej
d3ioqej
Więcej tematów
d3ioqej