Trwa ładowanie...
d11r1qx
06-07-2008 15:33

szaszłyki z ryby

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d11r1qx
Składniki
  • 450g filetów z białej ryby , twardej ryby
  • 4 plasterki chudego boczku bez skórki
  • 2 łyżki roztopionego masła
  • pieprz
  • 2 posiekane gałązki koperku
  • sałata ozdobna do przybrania
Przepis

Rybę pokroić w kostkę. Boczek pokroić na krótkie paski.Owinąć nimi połowę kawałków ryby.Kawałki ryby nadziewać na szpikulce.Posmarować masłem posypać pieprzem i koperkiem.Opiekacz lub grill mocno rozgrzać .Szaszłyki grillować, aż się zrumienią ,często je obracać .Podawać posypane koperkiem i przybrane sałatą.

Przepis dodał użytkownik emi2307

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11r1qx
d11r1qx
d11r1qx
Więcej tematów
d11r1qx