Trwa ładowanie...
d7kascs
02-07-2008 09:53

KRYZYSOWA CZEKOLADA

Przepis
3.4
(5 głosów)
Oceń:
d7kascs
Składniki
  • 1 paczka mleka w proszku
  • 1 kostka masła
  • 2 szkl.cukru
  • 1/2 szkl.mleka świeżego
  • 1 op.cukru waniliowego
  • 3 kopiaste łyżki kakao
Przepis

1. Masło z cukrem i cukrem waniliowym utrzeć bardzo dokładnie,a następnie wstawić na wolny ogień i w dalszym ciągu ucierać dodając po trochu mleka świeżego i w proszku.
2. Na koniec dodać kakao i gotować wolniutko 15min.
3. Poczekać aż czekolada trochę przestygnie i wylać całość na pergamin.
4. Włożyć do lodówki i poczekać aż stężeje.Pokroić

Przepis dodał użytkownik dawcio796

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d7kascs
d7kascs
d7kascs
Więcej tematów
d7kascs