Trwa ładowanie...
d11sjsq
24-06-2008 21:36

Jajka faszerowane

Przepis
3.3
(3 głosy)
Oceń:
d11sjsq
Składniki
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 3 plasterki gotowanej szynki
  • 5 średnich plasterków ogórka
  • 4 pieczarki
  • 3 plasterki sera żółtego
  • majonez
  • sól
Przepis

Krok 1. Pieczarki obrać opłukać, osuszyć i pokroić w drobną kostkę. Na odrobinie masła podsmażyć je do miękkośći dodając 1 skrojony w kostkę plaster szynki.

Krok 2. Do osobnego talerza skroić w kostkę, ogórki, szynkę, ser żółty i ostudzone pieczarki.
Krok 3. Jajka odłubać i wyciągnąć do osobnego naczynia żółtka, które wymieszać z 1 kopiatą łyżką majonezu. Tak przygotowany sos wymieszać dokładnie ze składnikami z talerza i faszerować jajka

Przepis dodał użytkownik pmakowska3

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11sjsq
d11sjsq
d11sjsq
Więcej tematów
d11sjsq