Trwa ładowanie...
d44b92c
01-06-2008 19:51

Przekąska Rzodkiewkowo-Pomidorowa

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d44b92c
Składniki
  • Kilka Rzodkiewek (w zależności od ilości pomidorów).
  • Kilka Pomidorów.
  • 1 mały kubeczek śmietany 18%.
Przepis

Rzodkiewki umyć i drobno poszatkować. A pomidora przekroić na pół i wydrążyć środki. Drobno poszatkowane rzodkiewki mieszać przez ok.5min ze śmietaną tworząc nazywaną przeze mnie "Rzodkiewkową Śmietanę" . "Rzodkiewkową Śmietanę" dodać do miejsca po wydrążeniu.

Smacznego!

Przepis dodał użytkownik Wojtek_Pietrucha

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d44b92c
d44b92c
d44b92c
Więcej tematów
d44b92c