28-05-2008 21:28
Filet faszerowany zapiekany serem
Przepis
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Składniki
- 1 filet z piersi kurczaka
- 2 cebule
- 20 dkg pieczarek
- 10 dkg sera
- 1 łyżka rozmarynu
- 1 łyżka bazylii
- 1 łyżka papryki słodkiej
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzy mielonego
- 1 łyżka czosnku granulowanego
Przepis
Zioła i przyprawy zmielic dokładnie blenderem.
Pieczarki zesmażyc z cebulą. Dodac gotowej przyprawy do smaku. Filet z piersi delikatnie rozbic. Obsypac przyprawą i usmażyc na małym ogniu. Nałożyc farsz i obsypac serem. Zapiekac kilka minut aż rozpuści sie ser.
Przepis dodał użytkownik kluki1
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.