17-11-2015 07:27
Ciasteczka z amarantusem
Przepis
3.7
(52 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 3-4 |
Okazja: |
Składniki
- opakowanie wiórków kokosowych (100 g)
- 1 szklanka poppingu z amarantusa (inaczej amarantusa ekspandowanego)
- 3 dojrzałe banany
Przepis
Banany rozgnieść widelcem w misce, dodać wiórki kokosowe i amarantus. Całość wymieszać i zacząć formować nieduże kulki, które należy delikatnie rozpłaszczyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym wcześniej do 170 stopni C (w tym pierwsze 10 minut na termoobiegu).
Ciasteczka z amarantusem
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.