Trwa ładowanie...
d3vz47j
23-09-2015 12:19

Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3vz47j
Składniki
  • • 1 kiełbasa ostrołęcka ZM Pekpol
  • • 1 ziarenko jałowca
  • • Plaster boczku duńskiego wędzonego ZM Pekpol
  • • Łyżka musztardy sarepskiej
Przepis

Jałowiec rozgniatamy i mieszamy z musztardą. Smarujemy nią kiełbasę, robimy kilka nacięć i owijamy plastrem boczku. Spinamy dobrze namoczoną wykałaczką. Pieczemy nad ogniskiem.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3vz47j
d3vz47j
d3vz47j
Więcej tematów
d3vz47j