Trwa ładowanie...
d3rdagf
22-06-2015 14:35

Gazpacho – zupa na zimno w upalne dni

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3rdagf
Składniki
  • Cztery świeże pomidory
  • Paczka Crispy Natural Pomidor z bazylią i oregano
  • Zielona papryka
  • Żółta papryka
  • Cebula
  • Ząbek czosnku
  • Szklanka soku pomidorowego
  • Oliwa z oliwek
  • Sól pieprz do smaku
Przepis

Z pomidorów i papryki usuń nasiona. Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj następnie dodaj sok pomidorowy oraz sól i pieprz do smaku. Wstaw zupę do lodówki minimum na 2-3 godziny. Przed podaniem skrop oliwą z oliwek i posyp skruszonymi chipsami Crispy Natural, które nadadzą zupie chrupiącego akcentu.

Przepis dodał użytkownik anoli2906

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3rdagf
d3rdagf
d3rdagf
Więcej tematów
d3rdagf