Trwa ładowanie...
d2g5ej6
15-06-2015 12:25

Penne z tuńczykiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2g5ej6
Składniki
  • 320 g makaronu rurka skośna Arrighi
  • 1 puszka pomidorów krojonych Valfrutta
  • 1 opakowanie zielonych oliwek bez pestek Serpis
  • 2 słoiki tuńczyka w oliwie z oliwek Callipo
  • 1 czerwona cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • parmezan
  • 2 łyżki oliwy z oliwek Olitalia
Przepis

Rozpocznij gotowanie makaronu. Na oliwie z oliwek zeszklij cebulę, dodaj czosnek, chwilę przesmaż. Dodaj pomidory, oliwki i tuńczyka. Zagotuj, a następnie wymieszaj z ugotowanym uprzednio al dente makaronem. Posyp gotowe danie na talerzu tartym parmezanem.

Przepis dodał użytkownik A.

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2g5ej6
d2g5ej6
d2g5ej6
Więcej tematów
d2g5ej6