Trwa ładowanie...
d48ct9w
11-03-2015 10:47

Panierowany camembert z winogronami i orzechami

Przepis
3.8
(11 głosów)
Oceń:
d48ct9w
Składniki
  • 2 opakowania sera camembert
  • duża kiść winogron
  • orzechy włoskie
  • 2 średnie jajka
  • bułka tarta
Przepis

Ser pokroić na trójkąty. Obtoczyć w rozbełtanym jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na maśle klarowanym, aż trójkąty ładnie się zarumienią z każdej strony.

Gotowe przełożyć na papierowy ręcznik. Z przestudzonych kawałków sera przygotować koreczki, nabijając je na wykałaczkę razem z winogronem i kawałkiem orzecha włoskiego.

Przepis poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d48ct9w
d48ct9w
d48ct9w
Więcej tematów
d48ct9w